16-01-2020

Başkan Şahin, "Mermer Ocağı Artıklarını Yola Getireceğiz"

Belediye Başkanımız Ahmet Şahin kurum ziyaretleri kapsamında Ankara’da bir dizi ziyarete bulundu.

Ziyaretlerin ilk durağı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG) olurken, Mermer ocaklarının dökümlerinin kamu yararı izni ile Belediyemiz tarafından konkasör tesisi kurularak ekonomiye kazandırılması amacıyla görüşmeler gerçekleştirdiklerini söyleyen Başkan Şahin, gerekli izinlerin alınmasının ardından Mermer Ocağı artıklarının ilçemizdeki yolların yapımında ve alt yapı çalışmalarında kullanılarak yola getirileceğini ve çevreye verilen zararın azaltılacağını söyledi.

Başkan Şahin daha sonra DSİ Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek görüşme gerçekleştirdi.

Ziyaretlerle ilgili açıklama yapan Başkan Şahin; “İlçemize yapmayı planladığımız projeler için Ankara’da ziyaret turumuza devam ediyoruz. Ziyaretlerimiz oldukça verimli geçti projelerimizle ilgili fikir alışverişinde bulunduk. Her fırsatı değerlendirerek gelecek nesillere daha kaliteli ve yaşanabilir bir İscehisar bırakmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.” dedi.